top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Sony послуша феновете! Next-gen ъпгрейда на Horizon Forbidden West вече ще е безплатен

Миналата седмица Sony пусна в предварителна продажба Horizon Forbidden West. Играта ще излезе за PS4 и PS5, но нямаше да има безплатен ъпгрейд за всеки, който поръчат стандартно или специално издание.


Horizon Forbidden West Receives Free Upgrade

Геймърите изразиха своето недоволство в интернет, че единствено хората, които закупят Digital Deluxe, Collector's или Regalla изданията на Horizon Forbidden West, ще получат версия и за PS4, и за PS5. За щастие, Sony слуша феновете и реши да промени решението - вече всеки ще има възможност дa се сдобие с next-gen ъпгрейд и то безплатно!


„Миналата година поехме ангажимента да доставим безплатни ъпгрейди за нашите cross-gen заглавия, включително и Horizon Forbidden West“, обясни президентът на Sony Джим Райън. „Въпреки че дълбокото въздействие на пандемията повлия на Forbidden West да излезе по-късно на пазара, ние ще изпълним нашето обещание: Играчите, които купуват Horizon Forbidden West за PlayStation 4, ще получат ъпгрейд за версията за PlayStation 5 безплатно.“


Райън уточни, че за в бъдеще next-gen ъпгрейдите за first-party заглавията на Sony вече няма да са безплатни и ще струват 10$. Това важи и за предстоящата нова God of War, както и Gran Turismo 7. И физическо, и дигитално копие на дадена игра ще идва с опцията за next-gen ъпгрейд.


Horizon Forbidden West излиза на 18-ти февруари 2022г. за PS4 и PS5.
304 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page