top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Sony спря раздаване на PS5 контролери в цветовете на McDonalds

DualSense джойстика на Sony има три различни цвята, но нито един от тях не наподобява McDonalds тематика. За малко щеше да се появи, обаче, именно такъв.


PS5 McDonalds Controller

Казваме "за малко", защото Sony навреме спря раздаване на McDonalds Австралия. Австралиицте имаха възможност да спечелят специален джойстик, наподобяващ веригата за бързо хранене, но Sony не позволи това да се осъществи. Поводът за раздаването е 50-годишнината от отварянето на първия McDonalds ресторант в Австралия.


За съжаление, или за щастие (зависи дали ви харесва дизайна на джойстика), Sony не разреши на тази промоция да се осъществи. Вместо това, печелившите ще получат специални худита по случай рождения ден, както и абонаменти за Twitch стриймъри.


„Sony PlayStation не са разрешили използването на своя контролер в рекламни материали, свързани с предложеното събитие Stream Week и се извиняваме за причинените неудобства“, заявиха от McDonald's Australia. "На този етап, събитието се отлага и контролерите на Sony PlayStation няма да бъдат включени в раздаването."


Признаваме, сладък дизайн има контролера, доядоха ни се пържени картофки, но малко несериозно изглежда. Но хей, всеки с вкуса си, предполагаме.


277 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentários


bottom of page