top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Sony тихичко е подобрила DualSense контролера (видео)

Ако обмисляте да купите или вече сте закупили един от наскоро пуснатите нови цветови варианти на DualSense, по-специално Nova Pink, Galactic Purple и Starlight Blue, тогава всъщност имате и подобрен контролер.

 
Dualsense
 

YouTuber-ът TronicsFix посочи промените, след като разглоби новите цветове на контролера. Според него, основните разлики се крият в това, че пружините на спусъка са малко по-дебели, промени в аналоговия стик, които вероятно са за да се избегне drift на стиковете. На всичкото отгоре изглежда, че цялото оформление на контролера е променено по отношение на основната платка и чиповете.


Тези промени вероятно се дължат на обратната връзка, която Sony получи от хората, които изпозлваха цяла година контролерите си. Въпреки че в момента изглежда, че са включени само в новите цветови варианти, всички черни и традиционно бели контролери вероятно ще получат тези промени, докато продължават да се произвеждат.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download281 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page