top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Sony твърди, че Game Pass има 29 милиона абонати

Тъй като Microsoft се стреми да финализира придобиването на Activision Blizzard, правителството на Обединеното кралство продължава разследването на сделката. В изявление, подчертаващо опасенията относно конкуренцията в индустрията, Sony публикува свои собствени наблюдения относно сделката, които включват някои интересни числа за Game Pass.

 
Microsoft Sony
 

Официалният отговор на Sony очертава загрижеността на компанията относно „способността и стимула на Microsoft да намали текущата и бъдещата конкуренция в абонаментните услуги“, отбелязани в решението на CMA (Органът за конкуренция и пазари) за препращане.


Като част от наблюдението на Sony, публикувано през октомври, тя твърди:


Game Pass води значително пред PlayStation Plus. Microsoft вече има значителна преднина в абонаментните услуги. Game Pass има 29 милиона абонати на Xbox Game Pass Console и Xbox Game Pass Ultimate и се очаква да нарасне значително в бъдеще. - нивата на абонамент за игри на PlayStation Plus значително изостават

Твърдението на Sony за „29 милиона абонати“ относно Xbox Game Pass изглежда не съответства на предишните доклади на Microsoft. В Twitter анализаторът на индустрията @DomsPlaying отбелязва, че 29 милиона абонати на Game Pass са повече от последната актуализация на Microsoft по-рано тази година от 25 милиона абонати.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

21 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page