top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Sony показа ново MMORPG - Chrono Odyssey

В момента знаем за пет от десетте live-service заглавия, които Sony планира до 2026 г. А сега имаме официално потвърждение и геймплейно разкритие на шестата игра - Chrono Odyssey, високореалистична тъмна фентъзи MMORPG в стил Monster Hunter с интегрирани в геймплея и битките елементи за контрол на времето.

 
Chrono Odyssey
 

Продуцентът от южнокорейското студио Npixel подробно описа основните предимства на Chrono Odyssey в нова публикация в блога на PlayStation, които са главно красивата графика на Unreal Engine 5, видяна в трейлъра, както и елементът Chrono, който е в основата на света и битките в играта.

Както се вижда от трейлъра, битката има усещане за Final Fantasy 16. Атаките и парирането са много динамични, а височината на стойката ви, а не само позицията ви, може да определи дали ще бъдете ударени от вражески атаки или не. Показан е кратък поглед върху работата на всеки от шестте основни класа - Swordsman, Ranger, Sorcerer, Paladin, Berserker и Assassin - и начинът, по който враговете реагират на ударите ви, е много плавен и динамичен, поне до незабележима степен в сравнение с други MMO-та.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

33 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Коментарі


bottom of page