top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Sony представи новото потребителско изживяване с PSVR2

Sony ни даде малко повече информация за предстоящата си технология за виртуална реалност за PS5, PSVR2. Видяхме как изглеждат слушалките, както и фантастичните нови контролери, а сега имаме подробности за потребителското изживяване на хардуера. Има няколко функции, показани чрез блога на PS, и те изглеждат като отлични допълнения, за да улесните играта си във VR.

 
PSVR2
 

Първият режимът е Прозиращ изглед. Задействан от бутон на очилата, можете да смените изгледа си от играта, която играете, с изглед на реалната ви среда. Това ще ви позволи да намерите контролери, например, или да преместите мебели от пътя, без да се налага да премахвате вашия PSVR2. Това ще ви бъде много полезно.


Друга вълнуваща нова функция е възможността да дефинирате вашето пространство за игра. Използвайки контролерите и вградените камери на PSVR2, можете да начертаете вашата уникална зона за игра, създавайки "бариери" на границите. Така например, след като настроите пространството си за игра, приближаването твърде много до ръба ще покаже предупреждение, за да ви попречи да се ударите в нещата – отново, много интелигентна функция, която ще спести някои викове.


Публикацията в блога също потвърждава завръщането на Cinematic Mode, което означава, че можете не само да играете PSVR2 игри, предназначени за устройството, но можете да играете или гледате основно всичко. Кинематографичният режим възпроизвежда тези не-VR неща на виртуален голям екран, който има разделителна способност 1920x1080. И накрая, като свържете HD камерата на PS5, докато играете PSVR2, ще можете да излъчвате как играете, което ще има по-голяма употреба.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download141 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page