top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Sony планира да има 12 live service игри за PlayStation до 2025 г

Sony предвижда, че ще има 12 live-service игри за PlayStation до края на фискалната 2025 година, според презентация за връзки с инвеститорите, ръководена от изпълнителния директор на Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan. Също така по това време притежателят на платформата планира 55 процента от инвестициите си да бъдат в live-service в сравнение с по-„традиционните“ игри.

 
Playstation Studios
 

В един слайд от презентацията, докато Sony се гордее с разнообразното си портфолио от игри за един играч, в момента отчита MLB The Show 22 като своя единствена live-service игра. Компанията се надява да промени това в рамките на три години, увеличавайки кумулативния брой франчайзи на SIE за live-service до 3 до края на тази фискална година, 6 до 2023 финансова година, 10 до 2024 финансова година и 12 до 2025 финансова година.


По-рано в презентацията, на слайд, показващ „Текущи дейности по сливания и придобивания“ Sony обозначава Bungie и Haven Studios като „разработчици на live-service услуги“, като Bungie също е „издател на live-service“. Всъщност компанията се фокусира върху бившия разработчик на Halo специално в следващия слайд, озаглавен „Bungie Synergies“, на който рекламира „опитът на Bungie в live-service услугите за PlayStation Studios“. Нещо повече, това ще помогне за изграждането на „център за върхови постижения на SIE“.

Playstation Live-service

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download
84 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page