top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Sony ще засади дърво всеки път, когато отключите конкретен трофей в Horizon Forbidden West

Sony обяви уникална и полезна кампания около Horizon Forbidden West, която за цел има засаждане на дървета в реалният живот, за да помогне с проекти за залесяване в САЩ.

 
Horizon Forbidden West
 

Кампанията се казва Play and Plant. За всеки път, в който играчите отключат трофея „Reached the Daunt“ в играта до 25 март, Sony ще засади дърво, за да помогне за спасяването на планетата. Този трофей се отключва много рано в играта, така че да се надяваме - в името на планетата и усилията за повторно залесяване - Sony бързо да достигне горната граница на 288 000 дървета, които са необходими за тази кампания.


За премиерата на Horizon Forbidden West искаме да направим нещо, за да помогнем на природата... с вас. Точно както Aloy се бори за спасяването на Земята в играта, ние можем да направим нещо заедно, за да помогнем на нашата планета.

казват от Sony.


Това се прави в подкрепа на фондация Arbor Day и кампанията на ООН Play4Forests, която използва игрови усилия за повишаване на осведомеността относно спасяването на гори и климатичните проблеми.

Дърветата ще бъдат засадени на три различни места в САЩ, включително гората Дъглас в Уисконсин, частните земи за овце в Калифорния и държавния парк Торея във Флорида. Пожарът през 2020 г. изгори повече от 30 000 акра, което прави повторното залесяване от особено значение и важност. По-специално, сивите вълци започнаха да се връщат в региона след интензивно ловуване - те се нуждаят от големи пейзажи от здрави екосистеми, за да процъфтяват, а за това са необходими повече дървета.


Гората на окръг Дъглас се нуждае от повече дървета, за да помогне за опазването на редки диви животни и растителни видове, докато в държавния парк Торея се наблюдава отрицателно въздействие върху популацията на дълголистният бор от природни бедствия и обезлесяване.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

281 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page