top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Sony правят ремастър на Horizon Zero Dawn за PS5?

Съобщава се, че Sony ще ремастерира Horizon Zero Dawn за PS5. Твърдението е направено от уебсайта MP1ST, цитирайки множество източници, а повече онлайн личности, които са запознати, излязоха публично, за да кажат, че проектът е реален. Някои дори казват, че сами са го виждали. Това наистина изглежда реално и източниците на VGC потвърждават слуха.

 
Horizon Zero Dawn
 

Предполага се, че ремастерът е предназначен да доближи оригиналната PS4 игра и нейното продължение Horizon Forbidden West. Заедно с обичайните графични подобрения – очевидно те са толкова добри, че не е ясно дали това ще бъде представено като ремастър или римейк – опциите за достъпност, създадени за второто приключение на Aloy, ще бъдат пренесени в първата игра. Ще има и някои подобрения в качеството на живот, актуализирани модели на герои, по-добра система за осветление, подобрени текстури и подобрени анимации.


Сайтът казва, че преработването/римейкът на Horizon Zero Dawn не е единственото нещо по, което Guerrilla Games работи. Имаме и онлайн мултиплейър игра Horizon за PS5 и PC, която да очакваме с нетърпение и може би ще включва co-op.


Източници издадоха, че Sony са искали да включат co-op в продължението на играта, Forbidden West, но Guerrilla са решили да запазят функцията за бъдещ проект, който според тях ще бъде или самостоятелен онлайн спин-оф, или Horizon 3.

, споделят от VGC.

Sony развива навика си да ремастерира и преправя някои от най-добрите си заглавия през последните години, като скорошен пример е The Last of Us: Part I. Новите опции за достъпност позволяват на геймърите с увреждания да изпитат нещо, което някога е било недостъпно за тях. Въпреки това, за обикновения потребител, преиздаването на Horizon Zero Dawn за PS5 вероятно ще бъде ненужно.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

121 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page