top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Скоро ще започнат crossplay тестове на FIFA 22 за PS5, Xbox One и Stadia

9to5Google отбелязва, че EA потвърди планове си за crossplay тест за FIFA 22 на PlayStation 5, Stadia и Xbox Series X/S.

 
Fifa 22
 

След като тестът е наличен, можете да се включите да играете срещу по-широк кръг от геймъри в Online Seasons и Online Friendlies. Ще трябва да добавите приятелите си към списъка си в играта, ако искате те да се присъединят.


EA не каза точно кога ще стартира тестът или кога може да стане редовна функция на играта. Издателят обаче очаква обратна връзка в своя форум, когато тестът стартира.


Тестът без съмнение ще ви разочарова, ако сте собственик на PS4 или Xbox One. Все пак това може да е едно от най-влиятелните crossplay допълнения. Поредицата FIFA остава една от най-популярните спортни игри в световен мащаб и това обикновено прави избора ви на конзола важен – не сте искали да получите Xbox, ако всичките ви приятели играят най-новото заглавие на FIFA на PlayStation. Поддръжката за crossplay ще позволи на виртуалните футболни фенове да използват платформата, която искат, без да се страхуват, че ще бъдат откъснати от социалните си кръгове.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

44 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page