top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Square Enix най-накрая обявиха Черната пантера за Marvel's Avengers

Всеизвестен факт е, че Square Enix и Crystal Dynamics влагат всичките си сили и ресурси да поддържат жива Marvel's Avengers. Най-накрая излезе ъпгрейда за новото поколение конзоли, но Марвел феновете тръпнаха в очакване на нова история или по-конкретно да видят Черната пантера.


Square Enix организира онлайн събитие, на което обяви бъдещите си проекти: нова част от Life is Strange франчайза, Just Cause Mobile, Forspoken (предишното й име беше Project Athia) и др. Компанията показа и предстоящите планове за Marvel's Avengers, като по-късно през годината да очакваме нови мисии и приключения, а през май месец играчите ще получат и евент по случай излизането на филма "Black Widow". Евента ще се казва Red Room Takeover.


Най-голямата новина свързана с играта беше, че най-накрая ще видим Кралят на Т`чала. В краткият трейлър чуваме гласа на злодея Claw, локации от новата карта, а накрая се появява и самата Черна пантера. Няма дата на излизане на "War for Wakanda" експанжъна, така че надали ще го видим скоро.

139 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page