top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Square Enix разработва battle royale игра в света на Final Fantasy

Не приключили тренда с battle royale жанра? Очевидно не, защото Square Enix подготвят именно такъв проект в света на Final Fantasy. Играта се казва Final Fantasy VII: The First Soldier и ще бъде за iOS и Android.Във Final Fantasy VII: The First Soldier играем като кандидат войник (SOLDIER) в някакъв таен Shinra проект. Геймплей видеото ни показва различни зони на Midgard и как играчите използват разнообразен арсенал от оръжия и способности. Изглежда, че в тази battle royale игра ще има и босове, което е доста интересно как ще повлият на битките.


Признаваме, че това е доста неочакван проект, макар че миналата година Square Enix обявиха мобилни игри по Tomb Raider и Just Cause франчайзите. Компанията е наясно колко е печеливш мобилния гейминг и иска активно да участва в него.


Иначе Final Fantasy VII: The First Soldier се очаква да излезе по-късно през годината. Но това не е единственото мобилно Final Fantasy преживяване. О, не! През 2022г. да очакваме Final Fantasy VII Ever Crisis. Този проект общ взето ще римейка от миналата година, само че за телефони.

38 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page