top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Square Enix се извиняват предварително за очаквани проблеми със сървърите на Endwalker

Много скоро излиза новия експанжън за Final Fantasy 14. Endwalker ще се появи на 7-ми декември и Square Enix очакват сървърите на играта да не издържат.


Square Enix Apologizes For Upcoming Server Issues

През последно време се повиши доста популярността на Final Fantasy 14 и компанията очаква това да продължи още повече с излизането на Endwalker. За да се подготвят за премиерата на експанжъна, Square Enix правят всичко възможно, за да осигури безпроблемен старт на Endwalker - увеличиха капацитета на сървърите, както и подобриха инфраструктурата им. Въпреки това, компанията очаква проблеми, подари повишения интерес към Final Fantasy 14.


Square Enix посочиха някои от трудностите, с които геймърите могат да се сблъскат - крашване на сървърите поради висок брой играчи по едно и също време, както и дълго чакане, за да влезете в света на Final Fantasy 14. За първия пример Square Enix ще изхвърлят от сървърите всеки, който не е активен 30 минути. За втория пример, играта ще приоритизира геймърите, които имат пълната версия на играта, а не trial.Endwalker ще увеличи максималния левъл, който можете да достигнете, както и ще добави две нови професии, нови градове, нови dungeon-и, нова раса, с която можете да играете и др.


18 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentários


bottom of page