top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Star Citizen е безплатна за игра до края на Ноември!

Star Citizen ще може да се играе безплатно до 30 ноември. Събитието „Free Fly“ вече е активно, за да отпразнува изложението в играта, озаглавено Intergalactic Aerospace Expo 2952. По време на събитието всеки ще може да се потопи в света на Star Citizen. Годишното събитие в играта също така ще позволи на играчите да управляват повече от 120 кораба.

 
Star Citizen
 

Intergalactic Aerospace Expo (IAE) е едно от най-големите годишни събития в Star Citizen. То не само позволява на новодошлите да влязат в света за първи път, но също така предлага на настоящите ветерани шанса да изпробват нови кораби. Годишното събитие идва и с изложбена зала, която включва голямо разнообразие от кораби, които са на разположение за тестов полет.


Вълната от съобщения споделя, че всеки ще получи шанса да посети залата по време на игра и да лети с Aurora MR, „който ще бъде предоставен на всички играчи безплатно за времетраенето на събитието“. Официалната публикация относно събитието IAE 2952 Free Fly също добавя, че „всеки ден различен производител на кораби ще превземе една от изложбените зали за 48 часа“, което позволява на играчите да видят широкия набор, които Star Citizen предлага на своите играчи. Възможно е да видите кой производител на кораби в момента разполага със залата и на официалния сайт.

Тези, които се чудят как да играят Star Citizen безплатно, могат да започнат, като се регистрират на уебсайта на Roberts Space Industries (RSI). Всеки с RSI акаунт може да изтегли играта и да участва в събитието. Официален наръчник във форумите на общността гласи, че след като играчите приключат с изтеглянето на играта, те ще трябва да се отправят към планетата microTech, за да посетят изложението.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

32 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page