top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Слух: Star Wars Eclipse може да излезе през 2027

В момента, в различни студия по света се провеждат множество проекти по Star Wars. От необявената игра на Ubisoft Star Wars до предстоящия римейк на Star Wars Knights of the Old Republic.

 
Star Wars Eclipse
 

Въпреки това, обявяването на Star Wars Eclipse на The Game Awards 2021 с изключително впечатляващ кинематографичен трейлър го направи вече дългоочакван проект за всички фенове на Star Wars. Въпреки че Quantic Dream обяви, че Star Wars Eclipse все още е в по-ранните етапи на процеса на разработка, изглежда, че датата на пускане може да е след около 5 до 6 години, въз основа на неофициална информация, споделена от добре познатия, Tom Henderson.


Според видео от Tom Henderson, се твърди, че въз основа на информация, събрана от редица настоящи и бивши разработчици на Quantic Dream, студиото се бори с проблеми с engine-а за разработването на Star Wars Eclipse. Както може би знаете, Quantic Dream винаги са работили върху игри за един играч, фокусирани върху историята, където няма много сложни механики на игра и играчите обикновено могат да се разхождат, да избират диалози и да натискат някои бутони във високоскоростни сцени.

Star Wars Eclipse

В резултат на това изглежда, че вътрешният engine на Quantic Dream не е в състояние да управлява масово мултиплейър заглавие с отворен свят с много сложни системи за игра и механика. Tom Henderson твърди, че целта на придобиването от Tencent на Quantic Dream е била да се получат повече ресурси, за да се разширят хардуерните възможности на студиото и вероятно да се изгради чисто нов engine.


Както твърди Henderson, настоящ разработчик от Quantic Dream предположи, че студиото може да бъде напълно придобито в близко бъдеще, ако Quantic Dream не успее да събере ресурса, от който се нуждае за завършване на текущия си проект Star Wars, както и някои други необявени проекти. Като цяло Henderson твърди, че играта вероятно ще се нуждае от 5 години разработка, което означава, че ще бъде достъпна най-рано през 2026 г. или през 2027 г.


Като се има предвид това, цялата информация по-горе е неофициална и нещата може да вървят по-гладко от това, което твърди източникът. Въпреки това, все още е малко вероятно Star Wars Eclipse да излезе по-рано от 2025 г., освен ако не е с много изрязано съдържание.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


75 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page