top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ще има ли ново партньорство между Fortnite и Star Wars?

Слуховете за сезон на Fortnite Star Wars се носят като X-Wings от много, дълго време.

 
Star Wars
 

От героите на Marvel до протагонистите на Assassin’s Creed, Battle Royale играта вече има повече кросоувъри, отколкото бихте могли да разтърсите със светлинен меч – и вече има един голям кросоувър на Star Wars. Е, изглежда, че тези слухове може да са верни.


Слъхът за Star Wars придоби нова сила благодарение на две неща: екранна снимка от потока на живо от Unreal Engine и публикация от главния креативен директор на Epic Games - Donald Mustard. Както беше забелязано от потребителя на Twitter polaq, живото предаване на Unreal Engine 5 включва папка, наречена „C3S3_VADER“.

Ако е реално, това предполага, че Darth Vader е планиран за Fortnite Глава 3, сезон 3, и този сезон може да има повече събития, планирани в една далечна, далечна галактика. Нещата стават още по-подозрителни, когато разгледате Twitter-ът на Donald Mustard , където той публикува изображение на Chewbacca в стил пикселно изкуство и C-3PO с надпис „имааа много тайни тук…“

Mustard също публикува същото изображение в Instagram с различен надпис, казващ „това не е Луна!?“ което, разбира се, е препратка към могъщата унищожаваща света звезда на смъртта от оригиналната трилогия, която Luke Skywalker унищожи, защото някой е забравил да затвори отдушник или нещо подобно.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download36 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page