top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Star Wars Jedi Survivor се развива заедно със сериала за Оби-Уан Кеноби

Продължението на една от най-добрите Star Wars екшън-приключенски игри, Star Wars Jedi: Survivor, беше обявенa тази седмица на събитието Star Wars Celebration. Въпреки многото течове за съществуването на такъв проект, подробностите са оскъдни – въпреки че разработчиците Respawn и Lucasfilm потвърждават, че Survivor се развива пет години след събитията от Fallen Order.

 
 Star Wars Jedi: Survivor
 

Самият Fallen Order се развива пет години след Revenge of the Sith и 14 години преди A New Hope – което означава, че Survivor се развива 10 години след Епизод III и девет години преди Епизод IV. Първият епизод от сериала на Obi-Wan Kenobi – който стартира тази седмица, в същия ден, като разкриването на Jedi: Survivor – потвърждава, че сериалът на Disney Plus се развива точно по същото време.


Имаше множество слухове за възможен кросоувър между игрите на джедаите и Obi-Wan Kenobi. Действието на Jedi: Survivor е точно в същото време.


Като се има предвид, че актьорът от Cal Kestis, Cameron Monaghan, е добре познат на малкият екран, дроидният приятел на Cal, BD-1, се появи в последният сериал на Disney Plus The Book of Boba Fett, а водната крепост Inquisitorius на Fallen Order се появява в трейлъра на Obi-Wan. Косоувърът изглежда доста вероятен.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


71 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page