top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Star Wars: Knights of the Old Republic 2 ще излезе за Switch през Юни

Като част от множество съобщения, свързани с Междузвездни войни, направени на празника на Междузвездни войни в Анахайм, Калифорния, Lucasfilm и Nintendo разкриха, че Star Wars: Knights of the Old Republic - The Sith Lords стартира в Switch на 8 юни 2022 г.

 
Star Wars: Knights of the Old Republic 2
 

Aspyr, студиото зад предстоящия римейк на Star Wars: Knights of the Old Republic, се грижи за порта на KOTOR 2 за Switch. Повторното издание ще се възползва от HD кинематика, текстури, потребителски интерфейс и обща разделителна способност. Освен това ще получи безплатен DLC пакет след стартиране, озаглавен The Sith Lords Restored Content, който ще включва нов диалог и взаимодействия с екипажа, бонус мисия с участието на HK-47 и нов преработен край.


Наистина сме благодарни, че започваме работа по такива невероятни и обичани заглавия за феновете на оригиналната игра и нови, които изследват тези преживявания за първи път. С актуализации на разделителната способност, оптимизации на производителността и DLC The Sith Lords, които идват след стартирането, надяваме се, че геймърите ще видят това като една от идеалните платформи за гмуркане в галактиката, демонстрирана в Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

, казва Michael Blair, старши директор на бизнес развитие в Aspyr.



Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download



19 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

留言


bottom of page