top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Римейкът на Star Wars Knights of the Old Republic е „в сериозна беда“

Римейкът на Star Wars Knights of the Old Republic има „сериозни проблеми“ и се „отлага за неопределено време“, според нов доклад.

 
Star Wars Knights of the Old Republic
 

Bloomberg споделя, че разработчикът Aspyr е уволнил арт директора и директора по дизайна на играта този месец и е казал на персонала, че горещо очакваният римейк е „на пауза“.


Aspyr и компанията майка Embracer все още не са коментирали.


Какво се обърка? Bloomberg каза, че "непропорционално" количество време и пари са отишли ​​в демонстрацията и проектът не е устойчив. Aspyr се насочи към края на 2022 г. за римейка на KOTOR, но „по-реалистична“ цел би била 2025 г.


Какво се случва след това? Aspyr се бори да намери нов проект, казва Bloomberg, а Sabre Interactive, която също е част от всеобхватната шапка от разработчици на Embracer и беше избрана да помогне през май, може да поеме пряк контрол.


По време на отчета си за четвъртото тримесечие членът на борда на Embracer Matthew Karch нарече римейка на KOTOR „масивен продукт“.


Aspyr се бори, за да направи това най-добрата игра, която могат да направят. Когато придобихме Aspyr, от самото начало знаехме, че те ще имат нужда от нашата помощ и Sabre има огромен опит в създаването на този тип продукти. Ние сме напълно уверени, че играта ще бъде фантастична, но това е масивен, масивен продукт и масивните продукти изискват много усилия и много време, за да бъдат направени добре. И особено когато говорите за игра, която вече е стара – много стара – на практика трябваше да преработим тази игра от нулата.

, каза той .


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

78 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page