top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Star Wars Visions Volume 2 ще излезе на 4 май

Star Wars Visions се завръща в деня на Star Wars. Новият сезон на анимационния сериал ще излезе в Disney+ на 4 май. Той ще включва девет нови сценария на Star Wars от различни наградени анимационни студия от цял свят. Докато първият том включва набор от японски студиа, този ще включва студиа от Обединеното кралство, Испания, Южна Африка и др.

 
Star Wars Visions
 

Том 2 ще се състои от девет нови късометражни филма, създадени от следните студия: El Guiri (Испания), Cartoon Saloon (Ирландия), Punkrobot (Чили), Aardman (Обединеното кралство), Studio Mir (Южна Корея), Studio La Cachette (Франция), 88 Pictures (Индия), D'art Shtajio (Япония) и Triggerfish (Южна Африка). В съобщението се отбелязва, че късометражният D'art Shtajio е създаден в сътрудничество с базираното в САЩ Lucasfilm.


Съобщението не дава подробности за сюжета, но дава заглавия за всеки от късометражните филми. Screecher's Reach е краткият филм от Cartoon Saloon, базираният в Ирландия продуцент на Wolfwalkers и The Secret of Kells. Aardman animation, студиото зад Chicken Run и Wallace & Gromit, направи кратък филм, наречен I Am Your Mother. Късометражният филм на Studio La Cachette, The Spy Dancer, е режисиран от Julien Chheng, който спечели Emmy през 2021 г. като изпълнителен продуцент на анимацията и супервайзор за Primal на Genndy Tartakovsky.


Visions ще бъде третият сериал на Междузвездни войни, пуснат в Disney+ тази година, след новия сезон на The Bad Batch и предстоящия сезон на The Mandalorian. Други предавания, предвидени за тази година, включват Star Wars: Ahsoka и Skeleton Crew.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

10 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page