top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Steam Next Fest ще се състои на 21 Февруари!

Valve обяви Steam Next Fest: Изданието февруари 2022 г. ще стартира след няколко седмици и както обикновено, разработчиците от цял свят ще разполагат с демонстрации, които можете да опитате.

 
Steam
 

През това време разработчиците ще искат да чуят от вас и вие ще имате много шансове да взаимодействате с тях чрез предвания на живо и чатове, насрочени през цялото събитие. Ако започнете да се чувствате претоварени от огромното количество демонстрации, Valve може да ви помогне да намалите нещата благодарение на възможността да стесните търсенето си по жанр и поджанр.


Можете също така да потърсите график от предавания на живо за разработчици през цялата седмица, който можете да използвате, за да планирате предварително и да опознаете хората зад игрите. Предният Steam Next Fest се проведе през октомври и имаше толкова много налични демонстрации, че беше трудно да решим кои да играем, но успяхме да изпробваме няколко.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

59 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page