top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Steven Spielberg e "кръстник" на проекта за сериала по Halo!

Носителят на Оскар, режисьор Steven Spielberg е бил по-ангажиран с телевизионния сериал Halo, отколкото някои можеха да си представят или очакват. Телевизионната компания Amblin на Spielberg продуцира сериала Halo и сега знаем, че режисьорът на Indiana Jones е "кръстник" на проекта и е допринесъл за "всеки аспект" от него, поне в някакво качество.

 
Steven Spielberg Halo
 

Отнасяхме се към него, сякаш това е наследен проект на Steven. Той го кръсти по отношение на четенето на всеки сценарий, като помага при избора на шоурънъри, сценаристи, режисьор, актьорски състав, дизайн на продукцията и визуални ефекти; всеки аспект от него той разглеждаше.

, каза продуцентът Darryl Frank пред Total Film.

Феновете може да си спомнят, че Spielberg се появи в първоначалното видео за обявяване на телевизионния сериал на Halo през 2013 г., така че връзката му със сериала датира от доста време. Проектът отне много години, за да започне, но в крайна сметка той се засне в Будапеща през последните години и сега е планиран да бъде пуснат на Paramount+ по-късно този месец.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


12 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page