top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Stranded Deep ще получи физическо издание за Switch!

Stranded Deep, която излезе за Switch миналият август, никога не видя физическо издание. Изглежда обаче, че това ще се промени след няколко дни.

 
Stranded Deep
 

Търговците на дребно започнаха да предлагат физическа версия на Stranded Deep и изглежда, че разработчикът Beam Team Games ще се занимава директно с разпространението. Ако приемем, че споменатото е точно, играта ще се появи по рафтовете на магазините на 25 март 2022 г.Ето малко информация за Stranded Deep:


Изживейте ужасяващи срещи както над, така и под безкрайните острови с различно изживяване всеки път, когато играете

Тествайте вашите умения с това приключение за оцеляване

След мистериозна самолетна катастрофа, вие сте блокирани в необятната шир на Тихия океан. Сам, без никакви средства да извикаш помощ, трябва да направиш каквото можеш, за да оцелееш.

Изгради, направи, оцелявай,избягай

Изследвайте под вода и на сушата, докато ловите за припаси, за да изработите инструментите, оръжията и убежището, от които ще се нуждаете, за да останете живи. Бъдете хитри: гладът, жаждата и излагането заговорничат срещу вас, докато се борите с коварните стихии и опасните същества на Тихия океан. Живей достатъчно дълго, остани жив!

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

13 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page