top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Stray е отложена за лятото на 2022 г

Любителите на котки ще трябва да изчакат още малко, за да хванат лапите на Stray.

 
 

Котешкият симулатор на BlueTweleve Studio няма да излезе в началото на 2022 г., както беше обявено по-рано. Сега се очаква да излезе някoга това лято. Sony сподели новини за забавянето в tweet. „Премиера през лято 2022 г.“, се казва във видеото, придружаващо съобщението.

Клипът включва кадри от издателя на играта Annapurna Interactive, споделен миналото лято. И ако сте любопитни за какво е Stray, това видео предоставя няколко улики. В него виждаме котешкия протагонист на играта да изследва пропит неонов град, населен с роботи от всякакви форми и размери. Геймплеят включва използване на способностите му като котка за решаване на пъзели. По средата на вашето пътуване ще срещнете B-12, дрон, който ще ви позволи да разговаряте с жителите на града. Естествено, като котка, можете също да правите неща като драскване на мебели и да се търкате в краката на роботите, които срещате.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

65 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page