top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Стриймър победи всяка основна игра на Assassin's Creed, без да понесе никакви щети

Стриймърът на Assassin's Creed успя да постигне доста впечатляващото постижение - да победи всички основни игри, без да получи нито една щета.

 
 

Видеоигрите са място за размножаване на предизвикателства, а в игрите със здраве, успяването да не получи нито един удар със сигурност е едно от по-големите. Сега стриймърът и YouTuber Hayete Bahadori успя да направи точно това с всичките 12 основни игри на Assassin's Creed.


Bahadori завърши това дългомесечно предизвикателство през април, качвайки втората част от неговото изпълнение на Assassin's Creed Valhalla на 11 април. Има цял плейлист, посветен на това пътуване, който можете да разгледате по-долу, въпреки че ще трябва да отделите добра част от време си. Тъй като целият плейлист е над 80 часа.


Имаше, разбира се, специфични ограничения. Здраве на всеки герой не можеше да падне под 100% и бягането започна отначало при първия възможен случай на щета. Презарежданията и рестартирането също не бяха разрешени и всяко стартиране беше с най-висока трудност, поне от Origins нататък.


Ако Bahadori не изпълни дори един от критериите си, той щеше да стартира отново цялото бягане. Имаше някои случаи в игрите, когато имаше принудителни щети, така че очевидно това не се брои.


Впечатляващо постижение и Bahadori дори в момента планира да се премине без щети и God of War. Така че очевидно битката все още не е приключила.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

251 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

1 комментарий


Don Kotarak
Don Kotarak
23 июн. 2022 г.

Браво на човека

Лайк
bottom of page