top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Мобилната игра Street Fighter: Duel ще излезе през Февруари

Вече знаехме, че 2023 г. ще бъде голяма година за франчайза Street Fighter, до голяма степен благодарение на предстоящата премира на Street Fighter 6 това лято. Въпреки това, Capcom и Crunchyroll Games се впускат в нова безплатна мобилна ролева игра, наречена Street Fighter: Duel. Ако игри за събиране на герои като Summoners War, Star Wars: Galaxy of Heroes и Marvel Strike Force ви харесват, Street Fighter: Duel звучи така, сякаш споделя много елементи с тези популярни мобилни заглавия.

 
Street Fighter: Duel
 

Street Fighter: Duel включва повече от 40 Street Fighter герои, които играчите да наемат с цел изграждане на екип от целия франчайз. Всеки отбор се състои от трима бойци, които могат да бъдат изравнени и персонализирани с нови скинове. Тези бойци, които включват герои като Ryu, Akuma, Chun-Li, Cammy и други, всички разполагат с характерни способности и могат да правят различни комбинации чрез 2D RPG битки в реално време или режим на автоматична битка. В допълнение към поемането на Shadaloo, играчите могат също да очакват с нетърпение директна битка срещу други играчи.


Street Fighter е емблематична игра от поколения и ние знаем, че феновете на анимето обичат да се впускат във вълнуващи приключения с любими герои. Ние сме развълнувани да си сътрудничим с Capcom, за да донесем Street Fighter: Duel и неговия невероятен списък от емблематични бойци на феновете на анимето и игрите.

, заяви генералният мениджър на Crunchyroll Games и старши вицепрезидент на нововъзникващия бизнес на Crunchyroll Terry Li в прессъобщение.


Предварителната регистрация за двете мобилни платформи вече е достъпна през официалния уебсайт. Тези, които се регистрират предварително, ще получат безплатна валута в играта, когато тя излезе. Street Fighter: Duel трябва да стартира за iOS и Android през февруари.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

12 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page