top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Streets of Rage ще получи филмова адаптация

Deadline съобщава, че се работи по филмова адаптация на класическия beat 'em up - Streets of Rage.

 
Streets of Rage
 

Според източници, говорещи за Deadline, адаптацията ще бъде написана от създателя и сценариста на John Wick - Derek Kolstad, който според съобщенията е написал сценария на Streets of Rage по спецификация (сценарий, написан без гаранция за производство). Kolstad има предстоящия четвърти John Wick, насрочен за 2023 г., а също така е написал екшън филма за 2021 г. „Nobody“ с участието на Bob Odenkirk.


Streets of Rage ще бъде копродуциран от Dmitri M. Johnson от dj2 Entertainment, който помогна за продуцирането на Sonic 2 и наскоро подписа договор за продуциране на телевизионна адаптация на It Takes Two. Към него ще се присъедини и продуцентската компания Escape Artists, която помогна за оживяването на филми като сериала The Equalizer и The Magnificent Seven. Като се има предвид, че филмът е в ранен етап на своята концепция, няма подробности относно кастинга, сюжета или премиерната дата. Но като се има предвид, че последният филм на Sonic имаше най-добрия откриващ уикенд от всеки филм за видеоигри, не е изненадващо, че Sega би искала да поръси същия кинематографичен приказен прах върху останалата част от своя каталог.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

33 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page