top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Студиото зад Sniper Ghost Warrior обяви следващите си проекти!

Актуализирано: 26.10.2022 г.

CI Games показаха плановете си за следващите пет години, разкривайки, че са започнали работа по нов PvE тактически шутър с кодово име „Project Scorpio“, който ще служи като live service игра, когато стартира през 2024 г. Те също така включват дългосрочните планове на студиото за франчайзите Sniper Ghost Warrior и Lord of the Fallen.

 
Sniper Ghost Warrior: Contacts
 

Издателят на Sniper Ghost Warrior представи ново заглваие, Project Scorpio, като сподели, че играта ще бъде премиум мултиплейър тактически шутър, разработена от едно от нейните вътрешни студия, Underdog. Екипът вече има планове след пускането на пазара за новообявеното заглавие, като покупки в играта, събития и разширения.


CI Games също разкриха още едно заглавие с кодово име „Project Survive“, което ще бъде разработено в рамките на Unreal Engine 5. Предстоящата игра ще бъде разработена в сътрудничество с външно студио, Batfield. Project Survive ще има уникални разлики в сравнение с предшествениците си, като същевременно ще се хареса на широка аудитория със своите съвременни графики. Освен това, вярност, гъвкавост и свобода ще бъдат основната предпоставка на Project Survive, ако екипът на разработчиците успее да направи играта до 2025 г.

Може би най-вълнуващото е, че рестартирането на Lords of the Fallen от 2014 г. е по-близо, отколкото играчите си мислят, тъй като CI Games обявиха, че The Lords of the Fallen ще стартира през 2023 г. Разработено от Hexworks, рестартирането ще има усъвършенствана бойна система и обновена графика. Екипът също така потвърди, че разкритието на геймплея ще дойде в края на 2022 г.

CI Games сподели планове си за изграждане на франчайз върху Lords of Fallen, представяйки друго ново заглавие, известно като „Project III“, което е описано като „ ново заглавие, изградено около по-амбициозни опции за игра за привлекателност на по-широка аудитория". Планирано е да бъде пуснато някъде между 2025 и 2026 г.


CI Games ще продължат да се фокусират върху поредицата Sniper Ghost Warrior, тъй като беше потвърдено, че се разработва нова игра Sniper Ghost Warrior, за да „привлече по-голяма известност“.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Gameclub

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

27 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

コメント


bottom of page