top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Suicide Squad: Kill the Justice League е отложенa!

Миналия месец журналистът на Bloomberg, Jason Schreier направи репортаж, в който твърди, че Suicide Squad: Kill the Justice League е засегнат от друго голямо забавяне и няма да пристигне тази година, въпреки първоначалните планове да стартира през 2021 г.

 
Suicide Squad: Kill the Justice League
 

Сега това беше официално потвърдено в Twitter от съосновател и креативен директор на разработчика Rocksteady - Sefton Hill:


Взехме трудното решение да отложим Suicide Squad: Kill The Justice League до пролетта на 2023 г. Знам, че отлагането е разочароващо, но това време отива, за да направим най-добрата игра, която можем. Очаквам с нетърпение да съберем хаоса в Metropolis заедно . Благодаря за търпението.

Въпреки че със сигурност очакваме с нетърпение следващата игра от създателите на франчайза Batman: Arkham и обичаме предпоставката за хаос със Suicide Squad – оценяваме, че разработчиците отделят време, за да се уверят, че играта предоставя това, което феновете заслужават.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

58 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page