top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Syberia: The World Before ще излезе за Switch

Syberia: The World Before ще излезе за Switch. Режисьорът и главен сценарист Lucas Lagravette всъщност потвърди новината в предишен брой на MCV/Develop.

 
Syberia: The World Before
 

Ето информация за играта:Ваген, 1937 г.: Dana Roze е 17-годишно момиче, което започва блестяща кариера като пианист. Въпреки това, сенки започват да се появяват над нейното бъдеще, докато фашистката заплаха от Кафявата сянка надвисва над Европа, в зората на Втората световна война.

Тайга, 2004: Kate Walker оцелява по най-добрия начин в солната мина, където е била затворена, когато трагично събитие я тласка в ново приключение в търсене на своята самоличност.

Играчите ще могат да поемат ролите както на Kate Walker, така и на Dana Roze, докато преминават през различни континенти и време. Те ще стигнат до дъното на мистериите, ще изследват света на Benoît Sokal, ще се справят с различни пъзели и гатанки, ще се потопят в историята и ще слушат саундтрака от Inon Zur.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

28 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page