top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Takashi Doscher ще бъде главният сценарист на филма Ghost of Tsushima

Sony Pictures посочи Takashi Doscher за сценарист на предстоящата филмова адаптация на Ghost of Tsushima, според Deadline.

 
Ghost of Tsushima
 

Преди това Doscher е писал научнофантастичен сценарии - Only, а последният му проект, Blue, е за японски филм за чудовища, който в момента е в процес на разработка.


Историята ще бъде преразказ на пътуването на Jin Sakai, както е в Ghost of Tsushima, където самурайският воин се бори, за да освободи остров Tsushima от монголско нашествие.Миналата година беше обявен филма и научихме, че режисьорът на John Wick, Chad Stahelski, ще ръководи проекта. Продукцията ще има и принос от Sucker Punch, студиото, разработило видеоиграта.


Stahelski каза, че създателите на филма "отделят повече време, за да го направят както трябва. Работим в много тясно сътрудничество с разработчиците, за да сме сигурни, че се придържаме към това, което е страхотно в нея."Филмът „Ghost of Tsushima“ е само част от по-голям план на Sony да изведе своите PlayStation заглавия на големият екран.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

81 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page