top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Take-Two обяви, че се разработват три римастъра

Компанията майка на Rockstar, Take-Two, потвърди слуховете, че се подготвят няколко подобрени версии на стари заглавия, но не посмя да обяви кои са те. Тази новина идва няколко дни след като се появи новата порция слухове, гласящи, че се разработват римейкове на San Andreas, Vice City и GTA III.Поводът за тези слухове е, че през 2021-ва се навършват 20 години от излизането на първата 3D GTA. Take-Two обяви добрата новина по време на презентация на инвеститорите, която се състоя миналата седмица. Компанията споделя, че това ще са "нови итерации на предходни заглавия". Тези проекти бяха поставени в презентацията до next-gen версията на GTA V, която се очаква да излезе през ноември.


Take-Two и преди са заявявали, че имат намерението да правят римастъри на техни заглавия, но изказаха мнение, че, ако правят нещо подобно, ще е много повече от обикновен порт. Това изказване съвпада с предходен слух за римастърите на старите GTA игри, а именно, че ще използват енджина на GTA V, както и елементи от GTA Online. Във форумите за Grand Theft Auto има загатване от вътрешен човек , който споделя, че тези римейкове ще изглеждат по-добре от GTA V, но не по-добре от Red Dead Redemption 2.


Take-Two може да загатва подобрени версии на други заглавия, извън GTA франчайза. Така че докато не получим официално потвърждение от страна на Take-Two или Rockstar, можем само да си мечтаем как могат да изглеждат GTA III, San Andreas и Vice City с 4К графики.

486 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page