top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Take-Two ще пусне над 30 игри до 2025 г., включително нови портове и ремастъри

Нещата се подобряват за Take-Two Interactive, тъй като нов финансов отчет подробно описва плановете за бъдещите заглавия на издателя, за следващите три години. Според Nintendo Life много проекти са в процес на работа, от вече обявените до неразкрити заглавия. В крайна сметка докладът разкрива, че над 30 игри са в процес на разработка, включително, но не само, нови портове и ремастъри.

 
Take-Two
 

Пълният доклад, който можете да прочетете тук, категоризира предстоящите игри и дава ясни дефиниции за всяка:


Immersive Core: Заглавия, които имат дълбок геймплей и много часове съдържание. Примерите включват нашите ключови спортни франчайзи (като PGA 2K и NBA 2K), както и Grand Theft Auto и Red Dead Redemption (за да назовем само няколко).

Independent: Издания на външни компании.

Mobile: Всяко заглавие, пуснато на мобилна платформа.

Mid-core: Заглавия, които са или аркадни (като WWE Battlegrounds), или игри, които имат много часове геймплей, но не в същата степен като потапящо основно заглавие.

New iterations of prior releases: Това включва портове и ремастерирани заглавия. Продълженията не попаднат в тази категория.


Освен това, в таблицата на документа се посочва, че Take-Two разработва над 30 заглавия.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

37 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

留言


bottom of page