top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Tekken7 премахна над 400 акаунта заподозрени, че мамят преди старта на Evo

Над 400 акаунта бяха баннати от Tekken7 в измама и/или буутстване на техния ранг. Според продуцента Майкъл Мъри, бойната игра е получила актуализация на 3-ти август, която премахва хора, заподозрени в използване на методи на измама в мачовете.


Tekken 7 Banns 400 Accounts

Други, които нарушават лицензионното споразумение (EULA) на играта също са премахнати от Tekken7. Мъри споменал кои конкретно няма да бъдат допускани в играта - тези, които играят мачове срещу един и същ противник в рамките на определен период от време и нямат двубои срещу други противници в дадения интервал. Това е забрането, тъй като на практика може бързо да повиши ранга на даден човек. Когато системата се експлоатира, за да се повиши ранга на даден играч или играчът мами по някакъв начин в Tekken7, това води до наказание. Мъри е споделил, че не може, обаче, да се занимава с всеки отделен случай.


Тази забрана идва дни преди EVO 2021, който ще се проведе между 6-ти и 8-ми, както и между 13-ти и 15-ти август. Наред с Tekken7 ще участват и други популярни бойни игри като Guilty Gear Strive и Mortal Kombat 11 Ultimate.



84 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page