top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

The Callisto Protocol няма да излезе в Япония

Изглежда, че не всеки, който очаква заглавието, ще може да се включи от 2 декември, тъй The Callisto Protocol е отменена за Япония. Решението беше обявено чрез официалния японски Twitter акаунт за The Callisto Protocol.

 
The Callisto Protocol
 

Tweet-а гласи: „Беше решено, че модифицирането на играта за получаване на рейтинг няма да осигури изживяването, което играчите очакват. Рейтингът CERO не може да бъде получен.

CERO е японският сертификационен съвет и за да може The Callisto Protocol да получи рейтинг и да бъде пусната в Япония, разработчикът Striking Distance Studios и издателят Krafton ще трябва да направят някои промени в съдържанието на играта.

Като се има предвид tweet-ът от The Callisto Protocol, изглежда, че каквито и модификации да са били необходими, това би било в ущърб на визията на разработчика за геймплея. Освен това геймърите в Япония, които са поръчали предварително играта, ще обратно средставата си.


Не може да се каже какъв елемент от играта я е изместил над границата на сертификационните изисквания на CERO, но като се има предвид, че заглавието ще бъде пълно с „убийства“ и разработчикът се е вдъхновил от „примери от реалния живот“ , това не е чак толкова изненадващо.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Game Club

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

41 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page