top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me стартира тази есен

Предварителните поръчки за The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me включват ексклузивен ранен достъп до „The Curator’s Cut“, който позволява на играчите да играят недостъпни преди сцени с различни персонажи, за да направят нови избори с различни резултати.

 
Dark Pictures The Devil In Me
 

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me Animatronic Collector's Edition, която е ексклузивна за Bandai Namco Store, включва копие на играта, колекционерска кутия, 11-сантиметров аниматроничен бюст, ексклузивна визитка, ексклузивна пощенска картичка, плик и ексклузивна карта на хотела , както и гореспоменатия бонус за предварителна поръчка.


Освен това ще бъде наличен нов пакет The Dark Pictures Anthology, който включва The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me, ексклузивен комплект от The Dark Pictures Anthology: House of Ashes карти за игра, две ексклузивни колекционерски игли, ексклузивна карта на хотела и гореспоменатия бонус за предварителна поръчка.


Информация за играта:

Добре дошли в The Dark Pictures.

Поредица от самостоятелни разклонени кинематографични игри на ужасите от студиото зад Until Dawn. Лесна за минаване и за игра в кратки сесии, сам или с приятели. The Devil in Me е четвъртата игра от поредицата и финалът на първи сезон.

Група създатели на документални филми получават мистериозно обаждане, което ги кани на съвременна реплика на „Murder Castle“ на серийния убиец Х. Х. Холмс. Това е възможност, която е твърде добра, за да се пропусне и може да бъде точно нещото, което те търсят, за да спечелят така необходимия обществен интерес.

Хотелът е идеалният декор за новия им епизод, но нещата не са съвсем такива, каквито изглеждат. Екипажът открива, че са наблюдавани и дори манипулирани и изведнъж залогът е много повече от техните рейтинги!

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

34 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page