top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

The Day Before е отложена за 2023г.

MMO играта за оцеляване с отворен свят The Day Before беше отложена на фона на голяма промяна в начина, по който се прави. Първоначално планиранa да стартира през юни 2022 г., играта вече е изместена към 2023 г., докато разработчиците от Fntastic вече използват Unreal Engine 5, за да създадат играта.

 
The Day Before
 

В изявление студиото каза, че чувства и разбира „голямата отговорност“ да отговаря на очакванията на феновете. За тази цел разработката се насочва към Unreal Engine 5 и играта се насочва към нова дата на пускане - 1 март 2023 г. Студиото заяви, че промяната към Unreal Engine 5 ще позволи на The Day Before да е игра, която е „още повече фантастична."

The Day Before има нотки от The Last of Us, както видяхме в предишна 13-минутна демонстрация на геймплей. Действието се развива в Америка след пандемия, където зомбитата са постоянна опасност, а останалите хора се борят да контролират малкото ценни ресурси, които остават.


Играта вече има много шум зад себе си, тъй като The Day Before е най-желаната игра в Steam.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

75 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

תגובות


bottom of page