top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

The Division 2 ще получи ново съдържание!

The Division 2 ще получи първия си нов сезон от 2020 г. по-късно тази седмица, със стартирането на Season 9: Hidden Alliance на 12 май.

 
The Division 2
 

Както при предишните сезони, Hidden Alliance представя нов голям злодей и четири мини-босове, които ще трябва да победите, за да се изправите срещу него. Този път това е Captain Lewis, предател от дивизията, охраняван от четирима високопоставени членове на True Sons.


Актуализацията въвежда нов кооперативен режим за до осем играчи, наречен Countdown. Два екипа, стартиращи на различни места, имат 15 минути, за да стабилизират електроцентрала, преди да бъде заключена. И двете групи ще трябва да си сътрудничат, за да преминат през бойни сблъсъци, да завършат целите си докато все още има време на часовника.Също така получаваме Expertise, нова система за надграждане, която ви позволява да подобрите основните статистики на любимите си артикули, като ги използвате. Изградете напълно нивото си на владеене и получавате надстройката. Направете го с множество елементи, за да изградите ниво на експертност, което след това можете да използвате, за да подобрите оборудването си до по-високи степени. Цялата система се прилага за целият ви акаунт, така че ако имате няколко знака, вече можете да ги подобрите наведнъж.


Ако искате да опитате (или да накарате приятелите си да опитат) The Division 2 за първи път с тази актуализация, ще безплатен уикенд. Той ще продължи от 13 май до 15 май за Xbox One, Xbox Series X и S, PS4, PS5 и компютър чрез Epic Games Store и Ubisoft Connect.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

62 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page