top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

The Elder Scrolls Online е безплатна до 26 Април

The Elder Scrolls Online, масовата мултиплейър игра на ZeniMax Online Studios във фантастичния свят на Bethesda, е безплатна за игра до следващата седмица. Играчите могат да изпробват основната игра плюс DLC-то Morrowind до 26 април.

 
The Elder Scrolls Online
 

Безплатната пробна версия ви позволява да експериментирате с четири различни класа и дава възможност за достъп до Battlegrounds и Alliance War PvP. Можете да изследвате всички зони в основната игра, Skyrim, Hammerfell и т.н., плюс острова Vvadernfell на Morrowind, добавен в разширението.


Пробният период също върви заедно с куп отстъпки за TESO и нейните разширения. Стандартното издание на основната игра в момента може да бъде взето за 70% отстъпка. Като алтернатива можете да получите The Elder Scrolls Online: Blackwood, който се включва в основната игра заедно с всички основни разширения – Morrowind, Summerset, Elsweyr, Greymoor и Blackwood с 67% отстъпка.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

62 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page