top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

The Last of Us от HBO - адаптацията на втората част ще бъде в няколко сезона

Телевизионния сериал на HBO, базиран на култовата видеоигра "The Last of Us", ще адаптира събитията от втората част на поредицата в няколко сезона, като продължава да прави промени в сюжета.

 
The Last of Us HBO
 

Сериалът е създаден в партньорство между Sony и HBO и води някои от най-талантливите хора в индустрията, включително режисьора на "Chernobyl" Johan Renck, продуцентите Craig Mazin и Neil Druckmann.

Създателите на сериала обещават да запазят духа на играта, но също така ще направят някои промени в сюжета. Някои от тези промени вече бяха обявени, като добавянето на нови персонажи и разширяването на света на "The Last of Us". Сценаристите също така ще изследват някои от темите, които не са били изцяло разработени в играта, като например моралните дилеми, които героите трябва да срещнат.


Въпреки това, феновете на играта може да не са напълно доволни от някои от промените, тъй като сюжетът на "The Last of Us" е един от най-възхитителните аспекти на играта. Независимо от това, сериалът ще бъде допълнителен начин за феновете да се потопят в света на "The Last of Us" и да се насладят на нови и интересни истории.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page