top of page
  • Снимка на автораCrazyR

The Last of Us сериала ще се различава от играта

Актуализирано: 23.03.2021 г.

В началото на февруари, HBO обявиха актьорите, които да изиграят главните роли на Джоел и Ели. Талантливите Педро Паскал и Бела Рамзи ще влязат в обувките на любимите ни персонажи.

The Last of Us HBO Series

Няма подробности относно историята около The Last of Us в адаптацията на HBO, но Нийл Дръкман сподели, че някои моменти ще се различават драстично от тези в играта. Някои моменти и реплики ще бъдат взети директно от видео играта на Naughty Dog, но други ще имат голяма промяна. Причината за това е, че телевизията е съвсем друг тип изкуство и забавление и не подхождат по същия начин, както е в оригинала.


Според Дръкман тези промени в някои от сцените изглеждат доста по-добре, отколкото под формата на видео игра. Имат по-голям ефект, който една игра не може да предложи.


"Някои от епизодите в сериала се различават тотално и нямам търпение зрителите да ги видят." - сподели Дръкман в интервю за IGN.


Създателят на The Last of Us допълва, че вече е видял как ще изглеждат Clicker-ите във телевизионната адаптация. Според него те изглеждат невероятно — не е предполагал, че някога ще ги види на живо.

278 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page