top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴵ

The Last of Us Part 1 е с размер на файла много по-голям от този на Remaster-а.

Ако искате да се впуснете в преживяването на любимата си игра, ще е добре да подготвите и свободно пространство върхъ hard disk-а си.

 
 

Screenshot-ите които видяхме до сега на играта, явно наистина сочат към красиви, добре изпипани, детайлни, но същевременно тежки графики. От Naughty Dog съобщиха, че за да може да предоставят най-реалистичното преживяване се налага всичко да получи своят тежък изпипващ момент на изобразяване.

За да се инсталира играта тя изисква 79GB свободно пространство, за разлика от Remaster, която изисква само 48GB

От Naughty Dog съобщиха, че тези 30GB не са напразно сложени, тъй като в тях са включени: Подобрени визуализации: Напълно преустроени с помощта на най-новата технология на engine-a на PS5™ на Naughty Dog за подобряване на всеки визуален детайл.

Бързо зареждане: Времето за зареждане е близо мигновено благодарение на SSD на конзолата PS5.

Хаптична обратна връзка: Безжичният контролер DualSense™ поддържа хаптична обратна връзка за всяко оръжие и екологичен ефект като например усещането за падащ дъжд.

Адаптивни задействания: Почувствайте динамичен безжичен контролер DualSense задействащ откат-а за всички емблематични оръжия на The Last of Us, включително револвера на Joel и лъка на Ellie.

3D Audio: Наскоро модернизираният аудио engine на Naughty Dog използва Tempest - 3D AudioTech, за да доставя по-богати звукови пейзажи чрез съвместими стерео слушалки (аналогови или USB) или телевизионни високоговорители.

The Last of Us Part 1 ще излезе на 2 септември за PS5. Също така идва на PC.

 

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


16 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page