top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

The Legendary Hero Is Dead! излиза на 6 април

Crunchyroll ще пусне The Legendary Hero Is Dead! на 6 април. Екип пусна нов трейлър, включващ тематичната песен на анимето от Masayoshi Oishi.

 
The Legendary Hero Is Dead!
 

Има нови членове на актьорския състав, които се присъединяват към The Legendary Hero Is Dead! - Sayaka Ohara като Esel Borgnine, Wataru Hatano като Belarco, Takashi Aoki като Isaac Gardner и Chikahiro Kobayashi като Leland Tallman. Kensho Ono и Shintaro Asanuma също ще се появят като Friedrich Norstein и Diego Valentine.


Феновете ще разпознаят Sayaka Ohora като Erza Scarlet в Fairy Tail. Тя също поема епизодични роли във Vinland Sagaд. Wataru Hatano е най-известен с ролята си на Motojiro Kajii в Bungo Stray Dogs, докато Takashi Aoki си направи име като Iriya в Blade of the Immortal.

The Legendary Hero Is Dead! следва Touka, фермер, който живее обикновен живот в село Cheza. Оригиналната манга включва Sion, истинският герой, който се бори с демони, за да предотврати геноцида, докато Touka мечтае за приятелка. След като случайно убива Sion и погребва тялото му, за да скрие доказателствата, Touka се събужда на следващия ден, за да осъзнае, че вече не е в собственото си тяло.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

4 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page