top of page
  • Снимка на автораCrazyR

The Medium вече не е Xbox ексклузив. Хорър заглавието ще излезе и за PS5

Психологическото хорър заглавие The Medium ще излезе и за новата конзола на Sony на 3-ти септември и ще се възползва изцяло от технологията на DualSense контролера. Не е ясно дали ще се появи и за PS4, но шансът е доста малък.


The Medium PS5

Създателят на PlayStation обяви тази новина чрез трейлър, съставен главно от cutscene-и от играта. Трейлърът смело твърди, че The Medium ще е още по-запленяваща, благодарение на DualSense контролера. Не е ясно точно по какъв начин заглавието ще се възползва от технологията на джойстика, но звучи доста обещаващо. Надали ще видим хорър играта и за PS4, имайки предвид, че The Medium не се появи за Xbox One, когато излезе на пазара.


The Medium се превърна в огромен успех за полското студио Bloober Team. Хорър заглавието спечели солидно количество пари само няколко дни след излизането й на пазара и се превърна в една от най-продаваните игри в Steam за януари 2021г. Досега Bloober Team бяха популярни с другите си хорър проекти Blair Witch и the Layers of Fear, но с The Medium показаха, че могат още много неща. Спекулира се, че студиото работи по нова Silent Hill игра, но засега няма нищо официално потвърдено.

68 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page