top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Съобщава се, че новата Need For Speed ще включва meetups и аниме герои

Съобщава се, че предстоящата игра Need for Speed ​​на EA ще включва нова функция - Meetups, която позволява на играчите да се свързват по картата и да започват състезания.

 
Need For Speed
 

Според източници на Tom Henderson, пистите, представени на картата, са „уникални“ и също така се съобщава, че има голям влак, който се движи по картата, докато се състезавате. Междувременно Henderson засегна слуховото заглавие на играта, Need for Speed: Unbound, което не можа 100% да потвърди като окончателно име.


По отношение на визуализацията на играта, за която се говори, че съчетава фотореализъм с аниме естетика (според Jeff Grubb), Henderson сподели, че източниците му също са чували много и че героите според съобщенията са проектирани подобно на телевизионния сериал The Boondocks.


Grubb също така говори по-рано за автомобили, представящи естетика в автомобилен търговски стил, с „пламъци от анимационни филми и други неща“. Собствените източници на Henderson потвърдиха, че това наистина е така, като превозните средства излъчват дим, вятър и огън, излизащи от тях, когато се движат бързо.


Както беше съобщено по-рано, Henderson каза, че Need for Speed ​​ще бъде обявен следващия месец заедно с новите игри - Skate и FIFA.


Още през май беше разкрито, че Criterion Games и Codemasters Cheshire са се слели, за да оглавят бъдещите игри на Need for Speed.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download25 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page