top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Оригиналният гласов актьор на Leon няма да бъде в Resident Evil 4 Remake

След огромния успех на римейковете на Resident Evil 2 и Resident Evil 3, Capcom е готова да представи римейк на още по-популярно заглавие, Resident Evil 4. Повечето играчи, които притежаваха Playstation 2 навремето, определено трябва да са опитали от играта и всъщност беше една от фаворитите за всички времена за много от тях. Героите са една от основните причини за успеха на играта и феновете вече изпитват страхопочитание към римейка.

 
Resident Evil 4 Remake
 

Откакто беше пуснат трейлъра, общността отправя похвали към разработчиците за значително подобряване на моделите на героите. Не е изненадващо, че има и много фенове на Ashley, които заявиха, че героят изглежда още по-добре в римейка. Ако сте един от онези играчи, които са голям фен на героя Leon в последните игри, тогава може да сте малко разочаровани от Resident Evil 4 Remake.Главният герой на играта Leon Kennedy беше озвучен от актьора Paul Mercier в оригиналната игра. Matthew Mercer е играл Leon в Resident Evil 6, както и множество други. Веднага след като играта беше обявена, феновете моментално помислиха, че Matthew ще се завърне и като Leon в Resident Evil 4 Remake. Това обаче далеч не е така. Актьорът потвърди, че не изпълнява ролята и изпрати няколко добри пожелания за гласовия актьор на проекта.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download51 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page