top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Стана ясна премиерната дата на Outlast Trials

Студиото Red Barrels обяви, че тяхната нова игра "The Outlast Trials" ще бъде достъпна за покупка на 18 май. Продължението на култовата хорър игра "Outlast" ще бъде налично за PC и е обещава да предложи още по-голямо количество ужаси и предизвикателства.

 
The Outlast Trials
 

Въпреки че играта все още не е излезла, Red Barrels обещават, че "The Outlast Trials" ще има изцяло нова история, която ще върви ръка за ръка с предишните игри. Играчите ще поемат ролята на участници в експеримент на ужасните на корпорацията Мъркър, която е известна със своите злодеяния във франчайза.


Освен това, "The Outlast Trials" ще бъде на разположение за покупка чрез Steam и Epic Games Store, като е обещано, че играта ще бъде достъпна в ранен достъп за платформите. Това ще даде възможност на феновете на франчайза да изпробват играта преди официалното ѝ излизане и да помогнат за отстраняване на евентуални грешки и бъгове.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

22 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

1 Comment


Има 2 технически грешки:

  1. "ще бъде налично за PC и е обещава" - в случая съюзът "съм" в 3 л. ед. ч. ("е") е ненужен и явно е останал от предишна версия на текста, преди да бъде публикуван.

  2. "Въпреки че играта все още не е излезла" - думата "излезла" е диалектна и не е редно да се използва в публицистичния жанр, освен, ако не става дума за търсене на специфичен ефект. В случая е търсена думата "излязла". Може би сте се объркали от променливото "я" в думата, което се среща в някои нейни форми като "излезли", "излезем" и т. н.

Like
bottom of page