top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Потвърждение: The Prince of Persia: The Sands of Time не е отменена!

Римейкът на The Prince of Persia: The Sands of Time не е отменен, но е отложен за неопределено време.

 
The Prince of Persia: The Sands of Time
 

Феновете, нетърпеливи да играят римейка на Sands of Time, станаха загрижени, когато GameStop и други търговци на дребно започнаха да премахват предварителните поръчки за играта. Въпреки това, IGN вече съобщава, че играта все още е в активна разработка, като добавя, че е отложена вътрешно, без да се говори за нова премиерна дата.


В изявление за IGN говорител на Ubisoft повтори това, което научихме през май: че проектът е преместен от Ubisoft Mumbai към Ubisoft Montreal. Изявлението продължава, за да потвърди, че римейкът е забавен, обяснявайки, че преместването в друго вътрешно студио е причината премиерата да бъде изместена отново.


Като следствие, ние вече не се насочваме към издание за 2023-та финансова година и играта беше премахната. Ако играчите желаят да анулират предварителната си поръчка, те са поканени да се свържат със своя търговец на дребно. Те ще бъдат актуализирани за проекта тъй като развитието върви напред.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

75 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page