top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

The Quarry! Supermassive Games разкрива духовния наследник на Until Dawn (видео)

Supermassive обещава революционно интерактивно разказване на истории в непредвидима нощ на ужас с много флирт и страх, тъй като взаимоотношенията между героите се изграждат и разрушават чрез интензивни избори, базирани на играчите.

 
The Quarry
 

Режисьорът Will Byles каза, че всеки герой има десет до 12 различни потенциални смъртни случаи. Той каза, че The Quarry е „като кръгла история и всеки един от тези герои е спица, насочена към средата“, което означава, че всяка една от тези спици може да бъде счупена, без да се засяга останалата част от разказа.


Ранна смърт за всеки герой ще доведе до приблизително седем часа игра, но Byles изчисли, че повечето преминавания ще продължат около десет часа. Той каза, че The Quarry е много преиграваема, тъй като в края на всяко преминаване на играчите се дават различни карти, изобразяващи заключението на всеки герой.Има общо 187 от тези колекционерски карти, които предлагат на завършилите причина да изследват всеки сантиметър от историята на The Quarry.


Играта може да се играе и в кооперация, както локално, така и онлайн. Първият позволява на всеки играч да избере съветник, който да контролира, докато онлайн играта позволява на други потребители да гледат сесията и да гласуват за всяко решение. Позволяването на хората да играят заедно е нещо, което Supermassive искаше да приложи след популярността на Until Dawn, обясни Byles.The Quarry също така разполага с няколко опции за достъпност, които позволяват на играчите да персонализират напълно изживяването, независимо дали играят самостоятелно или съвместно. Различни компоненти на геймплея, като например събития за бързо време, натискане бързо на бутони, прицелване и стрелба, всички могат да се включват и изключват, дори между герои. „Ако играете с баба и дядо си, можете да играете своята версия с вашия герой и тогава техните герои могат да имат изключено всичко", каза Byles. Играта може дори да се играе като почти филмово изживяване с много малко взаимодействие, което свидетелства за различните му филмови влияния.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


53 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page