top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Втората част от Final Fantasy VII Remake се нарича „Rebirth“

По време на честването на 25-ата годишнина на Final Fantasy VII, наред с съобщенията за римейк на Final Fantasy VII Crisis Core и новините, че Remake Intergrade ще стартира в Steam по-късно този месец, получихме първия поглед към следващата част на Final Fantasy VII Remake.

 
Final Fantasy VII Remake Rebirth
 

Ще се казва Rebirth и изглежда се фокусира върху някои от основните сюжетни линии на оригинала. Виждаме главния герой Cloud и антагонистът Sephiroth да маршируват из по-късна област на оригиналната игра с буйна растителност, докато Aerith размишлява извън екрана дали е умряла. Или не.Също така получаваме кратък поглед към Cloud, който лежи на рамото на Zack – героят на Crisis Core. Дори и да сте напълно наясно със знанията и спин-офите на FFVII, този трейлър е огромен въпросителен знак, за да накара феновете да говорят и теоретизират през следващите дванадесет месеца, а и след това.


Продуцентът Yoshinori Kitase каза по време на предаването, че "създаването на тази част от трилогията има свои собствени предизвикателства".


Режисьорът на играта, Naoki Hamaguchi, сподели:

Проектът за римейк на Final Fantasy 7 ще бъде трилогия от три части, но Final Fantasy 7 Rebirth е много повече от част от поредицата.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

39 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page